گام بلند وزارت ارتباطات ومدیران ارتباطی کهگیلویه وبویراحمد برای توسعه ارتباطات روستایی

نیک‌محمد بلوچ‌زهی مشاور وزیر و مجری طرح خدمات عمومی اجباری روستایی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در جلسه کنترل پروژه طرح‌های ارتباطی استان‌های کهگیلویه و بویراحمد فارس بر ضرورت رفع موانع موجود و تسریع در اجرای پروژه‌ها برای تحقق اهداف ملی در توسعه ارتباطات روستایی تأکید کرد.


 بلوچ‌زهی با اشاره به تکالیف قانونی وزارت ارتباطات در برنامه هفتم پیشرفت، اتصال صد درصدی روستا‌های بالای ۲۰ خانوار به اینترنت پرسرعت و شبکه ملی اطلاعات را از اولویت‌های اصلی دولت دانست و گفت: تحقق عدالت ارتباطی در کشور نیازمند همکاری و تلاش مضاعف همه بازیگران حوزه ارتباطات است.



مجری طرح USO همچنین از برگزاری جلسات کارشناسی طی روزهای اخیر با حضور مسئولان دو استان و اپراتورها خبر داد و آمادگی کامل وزارت ارتباطات برای رفع موانع اجرایی و تسریع در اتصال روستاهای باقی‌مانده به شبکه ملی اطلاعات را اعلام کرد.

همچنین سیده راضیه ملک‌حسینی، مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان کهگیلویه و بویراحمد، ضمن تأکید بر اهمیت همکاری و تبادل تجربیات بین استان‌ها، خواستار استفاده حداکثری از ظرفیت‌های مشترک برای پیشبرد سریع‌تر پروژه‌ها شد.



مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان کهگیلویه و بویراحمد به مشکلات وموانعی جهت راه اندازی سه سایت موبایل اشاره کرد وگفت : ارسال به موقع تجهیزات یکی از مطالبات عمده می باشد وچنانچه تجهیزات در اختیار استان قرار گیرد در کمترین زمان ممکن این سایت ها مورد بهره برداری قرار می گیرند.

بر اساس همین گزارش،خداداد خالق پناه مدیر مخابرات منطقه کهگیلویه و بویراحمد به لزوم پایش میدانی جهت بررسی  مشکلات سایت‌های همراه اول در استان اشاره کرده وگفت: امید می‌رود با اعزام کارشناسان فنی به استان ، مشکلات وچالش های ارتباطات سیار احصاء ، تا در نتیجه آن در هر نقطه ای از استان که نیاز به ایجادسایت جدید، تغییر تکنولوژی یا جابجایی و افزایش دکل باشد، در دستور کار قرار گیرد.
مدیر مخابرات منطقه کهکیلویه بویراحمد به راه اندازی سایت های موبایل طبق برنامه ابلاغی اشاره کرد وگفت : تامین به موقع شبکه برق یکی ازضروریات هست وگفت : امید می‌رود این مهم انعقاد با تفاهم‌نامه به صورت کشوری برای همیشه مرتفع شود.
خالق پناه در پایان به تامین تجهیزات و رفع مشکلات مربوط به فیبر نوری اشاره  و مشاور وزیر قول دادند مساعدت لازم با استان به صورت ویژه انجام گیرد.

گفتنی است در این جلسه بعداز ارائه گزارش‌هایی از سوی مدیران و کارشناسان شرکت‌های مخابرات، همراه اول و ایرانسل در استان‌های کهگیلویه و بویراحمدو  فارس  در خصوص وضعیت فعلی و برنامه‌های آتی ، تصمیماتی برای بهبود روند اجرایی و ارتقای پوشش ارتباطی در این مناطق اتخاذ شد.

تاریخ درج :  1404/2/17

تعداد بازدیدها : 139

ارسال نظر