پنج شنبه 10 فروردین 1402
9/9 /1444
30 / 3 / 2023
  • صفحه اصلی
  • اخبارادارات
    • استانداری کهگیلویه وبویراحمد
    • میراث فرهنگی
    • فرمانداری
    • دادگستری
    • مخابرات
    • شهرداری یاسوج
    • محیط زیست
    • برنامه و بوجه
    • شهرک صنعتی
    • دامپزشکی
    • علوم پزشکی
    • حوزه هنری
    • دادگستری
    • صنعت، معدن وتجارت
    • آب و فاضلاب
    • مواد مخدر
    • ورزش و جوانان
    • منابع طبیعی
    • بهزیستی
    • تامین اجتماعی
    • آموزش و پرورش
    • نیروی انتظامی
    • برق
    • راهداری
    • کمیته امداد
    • تعزیرات
    • امور اعشایر
    • نماینده ولی فقیه
    • امور مالیاتی
    • آب منطقه ای
    • ارشاد
    • زندان
    • جهاد کشاورزی
    • کار و رفاه اجتماعی
    • ثبت اسناد
    • اقتصاد دارایی
    • صندوق کارافرینی امید
    • فوریتهای پزشکی
    • را و شهرسازی
    • هواشناسی
    • دانشگاه یاسوج
    • بنیاد مسکن
    • ارشاد
    • سپاه فتح
    • بانک توسعه
    • نظام مهندسی
    • شرکت گاز
    • شرکت نفت
    • بیمه سلامت
    • منابع طبیعی بوشهر
    • بسیج رسانه
    • پلیس راهور
    • هلال احمر
    • اخبار دهدشت
    • بانک مهر ایران
  • آرشیو
  • ارتباط با ما
  • درباره ما

  • برخی درخواست ها بی دلیل مهر "محرمانه" می خورد

    این واژه برای  مردم‌  واژه آشنا و قابل فهمی است  و آنقدر روزانه  در رسانه های جمعی و مکتوب و  مجازی مورد استفاده قرار می گیرد که  برای همه به واژه ملموس و  قابل درکی تبدیل شده است ‌،  این مصوبات به دو گروه علنی و غیرعلنی یا بهتر بگوییم " محرمانه " طبقه بندی می شوند ، اما  آنچه باید به آن پرداخت اینکه  مردم درمورد مصوبات " غیرعلنی "   یا همان محرمانه یا کمتر اطلاع دارند ویا در مورد آن اصلا نمی دانند که دلیل این موضوع هم  پرداختن به آن  در جلسه " غیرعلنی " و  شکل " محرمانه  " بودن آن است.



    24/12/1401
  • مجریان شلخته تملک می کنند

    سابقه سه دهه تخریب‌ در بافت تاریخی و خط ترسیمی روی طرح خوب مشاور تا رویکرد میراثی طرح جدید مصوب شده، موضوعاتی بود که شب گذشته در رسانه ملی و در برنامه ثریا با هدف روشنگری موضوع بافت تاریخی شیراز تو سط منتقدین و موافقان طرح بررسی شد



    3/12/1401
  • نرگسی، فاجعه بارتر از گتوند

    به منظور تامين آب شرب و صنعت شهرستان کازرون، احيا درياچه پريشان، توليد انرژي برقابي، تامين آب کشاورزي و کنترل سيلاب، سد خاکي نرگسي با حجم مخزن ۱۳۵ ميليون متر مکعب و حجم آب تنظيمي ۲۲۶ ميليون مترمکعب در سال بر روي رودخانه شيرين‌رود که سرشاخه اصلي رودخانه دالکي مي‌باشد، در بخش بالاده کازرون در دست ساخت مي‌باشد.



    3/12/1401
  • تهديد يك خبرنگار به "تعقيب قضايى"

    "حرفى ندارم ،در دادگاه شما را  می بينم ! "
     این پاسخ تهديدآميز ،واكنش محمد فرخ زاده ،معاون گردشگرى استاندار فارس به خبرنگار ابتكارجنوب در جمع اصحاب رسانه است  كه خواستار  اختصاص زمان براى گفت و گو و دفاع  از خود شده بود .
    به گزارش "ابتكار جنوب "در حالى كه دكتر ايمانيه استاندار فارس در نشست هاى متعدد خبرى به نقش رسانه در شفاف سازى و بهبود عملكرد مديران و بدنه دولت اذعان دارد و از تشويق و تقدير از رسانه هايى كه منصفانه و كارشناسى شده نقد مى كنند ،دم می زند، معاون  هماهنگی امور زائرین و گردشگری ايشان علناً و پيش چشم اصحاب رسانه يك خبرنگار را تهديد به "تعقيب قضايى" مى كند .  
     



    12/10/1401
  • شما براى جذب گردشگر چه كرديد ؟

    شاید معاون گردشگری استاندارفارس به رسم مهمان نوازی شیرازی ها ، گردشگران خارجی و تورهای گردشگری را در مدت اقامتشان ، به منزل خود بردند!
     


    3/10/1401
  • سایه بورس بر صنعت سیمان

    طی هفته‌های اخیر ،موضوع گرانی سیمان، بازار ساخت و ساز مسکن را به چالش کشانده ، طوری که این موضوع،  وزیر صمت را نیز به واکنش واداشت و او اظهار کرد که میزان عرضه سیمان از تقاضا بیشتر بوده و  در این رابطه نامتعادلی وجود ندارد، وی  با اشاره به پیگیری موضوع گرانی سیمان در شهرهای مختلف، اظهار کرد که، در نهایت قیمت  خُرده فروشی سیمان تا ۵۰ هزار تومان معقول است و عنوان کرد  که افراد سیمان را با قیمت ۳۵ هزار تومان به صورت عمده از بورس خریداری می‌کنند؛ البته باید به این عدد ارزش افزوده نیز اضافه شود. این درحالی است که سازندگان مسکن ،عامل اصلی این چالش را افزایش قیمت پایه سیمان عنوان می‌کنند.



    23/9/1401
  • ادارات و سازمانهای دولتی همکاری مطلوبى ندارند

     سه دهه سیاستگذاری در بخش مسکن عمدتا یک نتیجه مشترک برای دولت‌ها داشته است؛ ناکامی در «تامین مسکن» اقشار هدف.
     نتایج یک تحقیق در این‌باره مشخص می‌کند، سیاستگذار در مواجهه با مشکل بازار مسکن مدام دچار خطای تشخیص می‌شود؛ به‌طوری‌که با فرض «کمبود واحد مسکونی در برابر تقاضای مسکن» سراغ طرح‌های خانه‌سازی می‌رود. این بررسی، مشکل واقعی را نه «کمبود مسکن» که «معادله اقتصادی حاکم بر بازار مسکن» می‌داند.


    19/9/1401
  • خروج صنایع آلاینده شیراز ، شاید وقتی دیگر!

    وجود کارخانه‌هایی همچون  روغن نباتی ، پشم شیشه ، سیمان، ریشمک، در شهر شیراز سبب شده که این کلانشهر همواره در معرض آلودگی باشد. انتقال و خروج  این  صنایع  آلاینده  از شیراز موضوعی است که طی سالیان گذشته  هر از چند گاهی رسانه  ای می شود و مدتها است  کلید خورده است  و گاهی هم درسکوت خبری ،  موضوع جابجایی این صنایع بالقوه  آلاینده  مسکوت می ماند.



    14/9/1401
  • اپيدمى سرقت كاتاليزور خودرو

    برداشتن کاتالیست یا کاتالیزور اگزوز خودرو از سوی  افرادسودجوی شاغل در برخی مراکز خدمات خودرو، یکی از حرفه ای ترین روش های سرقت محسوب می شود بطوری که سرقت کاتالیزور خودرو در همه دنیا اتفاق می افتد و براساس برخی از گزارش ها  ،آمار این سرقت پنهان و حرفه ای در جهان ۸ برابرشده است که  براساس تحقیقات انجام شده، سرقت کاتالیزور اگزوز خودرو  در سطح کشور طی سالهای اخیر رشد قارچ گونه ای داشته و  ودر کلانشهرشیرانیز مشابه سایر شهرها ، سرقت کاتالیزور اگزوز خودرو رشد گسترده ای پیدا کرده است.



    9/9/1401
  • پاى بهائيان در ميان است

    نماینده مردم شیراز در مجلس  گفت : شیطنت هایی پشت تولید و توزیع دارو است که دستگاه های امنیتی و نظارتی بایددر این رابطه با دقت ورود کنند.
     


    9/9/1401
  • مصائب پروانه اى ها

    بیماری پروانه ای با نام بین المللی ( EB ) شناخته می‌شود بیماری که درمانی ندارد و ناشی از جهش ژنتیکی است و گفته می شودبه خاطر نقص کلاژن شماره 7 و جهش ژنتیکی، پوست افراد مبتلا به بیماری EB یا همان پروانه‌ای به شدت شکننده  می شود
     طوری که  از بدو تولد تا پایان عمر این بیماری همراه  فرد است و درمانی برای آن نیست و تنها می توان با روش های مختلف و پرهزینه از شدت دشواری های آن کم کرد.



    9/9/1401
  • بسیاری از داروها تحت پوشش بیمه نیستند

    دکتر محمد جواد راعی  با بیان اینکه  ملاک قیمت دارو ، قیمت  درج شده  بر روی آن نیست ، افزود :  ملاک قیمت گذاری داروها ، سایت سازمان غذا و دارو به آدرس  fdo@sums.ac.i می باشد که تمام قیمتهای  به روز شده دارو در این سایت موجود است  و در کنار آن تعرفه خدمات دارویی  بر قیمت  دارو اعمال می شود به نحوی که در مراکز دولتی  کمتر ودر مراکز خصوصی این تعرفه بیشتر است.
     


    9/9/1401
  • مقصر گرانی دارو، سازمان  غذا و دارو است

    همین ۲۳ تیرماه امسال بود که وزارت بهداشت از آغاز اجرای طرح “دارویار “خبر داد ، طرحی که  با هدف افزایش تعداد داروهای تحت پوشش بیمه  و کاهش هزینه بیماران کلید خورد و همزمان سازمان غذا و دارو نیز مجوز افزایش ۲۰ تا ۳۰ درصدی قیمت دارو را صادر کرد.
    این درحالی بود که کمی قبل آن، رئیس جمهور ، وعده قطعی داد که قیمت دارو در کشور افزایش نخواهد یافت. بر اساس طرح “دارویار” ،پس از ساماندهی ارز ترجیحی دارو و انتقال یارانه از شرکت‌های داروسازی به شرکت‌های بیمه صورت می گیرد بخشی ازمابه التفاوت افزایش قیمت دارو را بیمه‌ها پرداخت میکنند.



    9/9/1401
  • برخی مسئولان در حوادث اخیر بی تدبیری کردند

    دوتن از نماینده های مردم شیراز  در مجلس شورای اسلامی  درخصوص بیانیه  قرائت شده در مجلس  موسوم به " بیانیه ۲۲۷ نماینده در محکومیت معترضان"  با " ابتکار جنوب "گفتگو کردند .



    5/9/1401
  • سد رودبال فقط ۶۰ روز آب دارد

    بارش های اخیر و سامانه مونسون  تابستانه با وجود جاری شدن‌سیلاب های کم‌سابقه در استان فارس که خسارات جانی و مالی سنگینی بر جای گذاشت هم نتوانست آنگونه که باید گلوگاه سدهای فارس را لبریز کند. سیلاب هایی که نقشی  بیشتر ویران کننده داشتندتا آبادانی طوری که امید مردم  به ویژه کشاورزان ِ بهره بردار از پایاب ها را هم  ناامید کرد  و نگذاشت تا محصولشان جان بگیرد.



    5/9/1401
  • دوست داران ميراث فرهنگى سكوت خود را بشكنند

    دو کارشناس برجسته میراث فرهنگی و بافت‌های تاریخی  از فاجعه‌ای که به بهانه توسعه حرم شاهچراغ در بافت تاریخی شیراز در حال رخ دادن است، پرده برداشتند.

    کامبیز مشتاق گوهری و محمدمهدی کلانتری با ارائه اسناد و مدارک، اثبات کردند وزارت میراث فرهنگی به جای پرداختن به وظیفه اصلی‌اش، حفاظت از آثار تاریخی و مقابله با تخریب‌کنندگان، خود به یکی از اصلی‌ترین مشوق‌های تخریب بافت تاریخی شیراز تبدیل شده است.

     



    9/6/1401
  • متروپل داغی سیاه برای شهری عزادار

    چهل و چهار سال پس از حادثه سینما رکس در آبادان، فاجعه ای دیگر غم عالم را بر سر آبادان آوار کرد تا حال ناخوش مردم این شهر پس از سال ها جنگ، خاک، درد بیکاری ، فقر و ... بازهم خرابتر شود.

     حوالی ساعت ۱۲:۵۰ روز دوشنبه 2خردادماه بود که ساختمان ۱۰ طبقه تجاری_اداری متروپل در آبادان ریزش کرد و بسیاری از هموطنان آبادانی در زیر آوار ماندند. خبری که روی سر همه مردم ایران آوار شد و داغی به داغشان اضافه کرد؛ متروپل ریخت.



    11/3/1401
  • بویراحمد تنها یک سالن تیراندازی دارد


    شهرام رستمی 36 ساله اهل یاسوج، مدت 20 سال است که در عرصه ورزش در رشته های تیراندازی، صخره نوردی، کوهنوری و ورزش های رزمی فعالیت می کند و تاکنون در رشته تیراندازی، رزمی وهمچنین مسابقات فوتسال مدال های استانی  وکشوری کسب نموده است.
    رستمی در کارنامه ورزشی خود مربیگری ورزشهای رزمی، تیراندازی، مربی تاکتیک و رزم انفرادی و صخره نوردی را دارد و از سال 1386ورزش چتربازی سقوط اتوماتیک با چترهای mc1 و t10 و ازسال 1399 پاراگلایدر را شروع کرده است.



    18/2/1401
  • تبعيض در احياى درياچه هاى كشور

    ارومیه با اراده سیاسی خشک نشد، پشتوانه ای که بختگان و دیگردریاچه ها ی ایران ندارند .

    اثر خشکی دریاچه های  استان فارس روزبه روز ملموس تر می شود .تقریبا هر روز منطقه ای  از طبیعت فارس طعمه حریق می شود  و بخشی از جنگل ها و مراتع در آتشی می سوزد.  گفته می شود  عمده دلایل  آتش سوزی ها ، عوامل انسانی  است  .



    18/3/1400
  • رعایت اصول تغذیه نقش مهمی در مبارزه با کرونا دارد

    مدیر آزمایشگاه کنترل مواد غذایی و بهداشتی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد گفت: رعایت اصول صحیح تغذیه تاثیر مهمی در تقویت سیستم ایمنی بدن برای مقابله با عفونت ها بخصوص بیماری کرونا دارد که باید اصول صحیح تغذیه رعایت شود.



    12/2/1400


طراحی وساخت وب سایت خبری : شرکت زئوس